JABRA PANACAST

JABRA PANACAST (PANACAST 50 BYOD, PANACAST 50 VBS, PANACAST 50 ROOM SYSTEM)

Τα Jabra Panacast 50 συστήματα προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία video conferencing σε μικρές και μεσαίες αίθουσες μέχρι 10 ατόμων, για όλους τους συμμετέχοντες ανεξάρτητα από την θέση που κάθονται στην αίθουσα! Για να το επιτύχουν αυτό στηρίζονται στο προηγμένο all-in-one Jabra Panacast 50 video bar που διαθέτει:

 • 3 cameras 13 MPx με 180° field of view, 6x Zoom και real-time video stitching technology και Integrated Content Camera
 • 8 beamforming microphones Full Duplex, with Noise suppression and Echo cancellation, for crystal clear conversations
 • 4 speakers in vibration-free, stereo setup for high-definition audio

Η οικογένεια Jabra Panacast 50 περιλαμβάνει τα κάτωθι 3 συστήματα που καλύπτουν διαφορετικά σενάρια χρήσης.


JABRA PANACAST 50 BYOD

Datasheet

Το Panacast 50 BYOD είναι μια all-in-one video bar για την χρήση Plug-and-play μέσω USB σύνδεσης στον υπολογιστή χρήστη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε εφαρμογή video conferencing. Διαθέτει wall-mount και προαιρετικά τα Jabra PanaCast 50 Remote control, Table Stand, VESA Screen mount κ.α.

JABRA PANACAST 50 VIDEO BAR SYSTEM

Datasheet

Το Jabra Panacast 50 Video Bar System (VBS) είναι μια all-in-one video bar με embedded Android compute με native Microsoft Teams Rooms ή Zoom Rooms εφαρμογές που συνδυάζεται με το Jabra PanaCast Control premium touch controller για την εύκολη διαχείριση των meetings και υποστηρίζει και wireless ή wired content sharing.

JABRA PANACAST 50 ROOM SYSTEM

Datasheet

Το Jabra Panacast 50 Room System είναι certified for Microsoft Teams Rooms και Zoom Rooms. Περιλαμβάνει τα:

 • Jabra Panacast 50 video bar
 • Lenovo ThinkSmart Core conferencing PC (11th Gen Intel Core vPro i5 / 8GB memory / 256GB SSD) με Windows IoT)
 • Lenovo ThinkSmart Touch Control 10.1” HD για την εύκολη διαχείριση των Υποστηρίζει wired content sharing via HDMI.

Όλα τα συστήματα Jabra Panacast 50 διαθέτουν κορυφαία και futureproof τεχνικά χαρακτηριστικά και υποστηρίζουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που αναφέρονται στην συνέχεια και παρουσιάζονται στα video που ακολουθούν:

 • 180° Panoramic HD Field of View χάρη στην συνδυασμένη χρήση των 3 cameras 13 MPx με real-time video stitching technology.
 • Dynamic Composition: Παρέχει μια κοντινή προβολή των 4 πιο πρόσφατων ομιλητών στην αίθουσα για μια φυσική, χωρίς αποκλεισμούς εμπειρία για τους συμμετέχοντες σε Single-stream (Close up view of up to 4 participants) ή Multi-stream (Close up view of up to 2 participants and full room panoramic view – supported in MTR and ZR).
 • Intelligent Zoom: Χρησιμοποιεί AI για να προσαρμόζει συνεχώς την εικόνα σας σε πραγματικό χρόνο και να διατηρεί τους πάντες με βέλτιστο πλαίσιο στο σωστό οπτικό πεδίο.
 • Virtual Director: Ακολουθεί έξυπνα τη ροή της συνομιλίας με curated audio-video stream που ζουμάρει αυτόματα, με ομαλή μετάβαση, στους ενεργούς ομιλητές.
 • Intelligent Meeting Space: Καθορίζει το καλυπτόμενο meeting space σε ανοιχτούς χώρους ή αίθουσες με γυάλινους τοίχους για να περιλαμβάνει μόνο άτομα εντός των ορίων.
 • DualStream Whiteboard: Χάρη στην Integrated Content Camera εμφανίζει το περιεχόμενο του whiteboard σας ταυτόχρονα με το video των συμμετεχόντων στην αίθουσα.
 • Intelligent Speaker for MS Teams Rooms: Αναγνωρίζει τις φωνές έως και 10 ομιλητών στην αίθουσα, συμβάλλοντας στην σωστή λειτουργία του live transcription και των meeting notes.