Εταιρία

Σχετικά με εμάς

Η Madacom Αφοί Μαυραγάνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1995 στον χώρο των τηλεπικοινωνιών με κύριο αντικείμενο την προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικών κέντρων, call center, video conference συστημάτων και σχετικού τηλεπικοινωνιακού και δικτυακού εξοπλισμού. 

Στόχος της Madacom είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες για την ικανοποίηση βασικών αναγκών των επιχειρήσεων όπως η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, η αύξηση της συνεργασίας και της παραγωγικότητας των εργαζομένων και η μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Αξιόπιστα προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών

Στον τομέα των τηλεφωνικών κέντρων, η Madacom είναι partner της MITEL (πρώην UNIFY / SIEMENS), ούσα πιστοποιημένη τόσο για την Business κατηγορία κέντρων (Openscape Business) όσο και για την Enterprise κατηγορία κέντρων (Openscape 4000). Επιπλέον, είναι partner και των εταιριών YEASTAR και GRANDSTREAM, διαμορφώνοντας ένα ευρύ portfolio τηλεφωνικών κέντρων που συνδυάζονται με cloud υπηρεσίες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης.

Στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα του video και audio conference, η Madacom επιλέγει με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη τα κατάλληλα προϊόντα από κορυφαίες εταιρίες όπως η POLY, η YEALINK και η JABRA, και πραγματοποιεί άρτιες, τεχνικά και αισθητικά, εγκαταστάσεις!    

Σχέσεις συνεργασίας που οδηγούν στην επιτυχία!

Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών της, η Madacom έχει υλοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες έργα σε επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς  κάθε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα. 

Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων

Η Madacom προτείνει πάντα αξιόπιστα προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών και διαθέτει τμήμα τεχνικής υποστήριξης / Help Desk για να παρέχει άμεση και άριστη υποστήριξη στους πελάτες της καθώς και αποθήκη εξοπλισμού για την άμεση προμήθεια ανταλλακτικών και νέου εξοπλισμού.  

Οι μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας που διατηρούμε με τους πελάτες μας αποτελούν για την εταιρία μας την αδιαμφισβήτητη απόδειξη των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων που τους προσφέρουμε, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία τους και στην επίτευξη των στόχων τους!