210-9321921

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρία

Η Madacom Αφοί Μαυραγάνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών με κύριο αντικείμενο το εμπόριο και την τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικών συστημάτων, σχετικού εξοπλισμού και δικτύων. Στο πλαίσιο αυτό η Madacom συνεργάζεται με τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και αποτελεί επίσημο partner της Unify, πρώην Siemens Enterprise Communications, της κορυφαίας εταιρείας τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Βασιζόμενη στην εμπειρία και στη συνεχή επιμόρφωση των τεχνικών της πάνω στις νέες τεχνολογίες, η Madacom παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οι λύσεις αυτές τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών διακρίνονται για την ποιότητα τους, της αξιοπιστία τους, την ταχεία υλοποίηση τους και την πολύ καλή σχέση τιμής – απόδοσης που προσφέρουν στον πελάτη.

Βασικός στόχος της Madacom διαχρονικά είναι η ταχεία και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει στους πελάτες της άμεση εξυπηρέτηση μέσω του Help Desk της για την έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και διατηρεί παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την προμήθεια των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την επισκευή των βλαβών ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο επίλυσης των προβλημάτων των πελατών της.

Χάρη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η Madacom έχει αποκτήσει μια σημαντική πελατειακή βάση, με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους από όλους τους κλάδους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε όλη την Ελλάδα.